اسرائیل این روزها تعطیل است و در حال جان کندن و این نیست مگر به برکت خون شهدای غزه؛ با چه استدلالی میتوانستیم اینگونه حقانیت فلسطین و خباثت صهیونیستها را ثابت کنیم!؟ این است اثر خون که هیچ چیز به قدرت او نمیرسد.
با شروع جنگ جهانی دوم در سال 1318 هــ . ش/ 1939م. محمود جم نخستوزیر وقت، طی بیانیهای بیطرفی ایران را در جنگ اروپا اعلام کرد. از زمان حمله آلمان به لهستان، دولت ایران بهطور مکرر اظهار کرد که مایل است با تمامی کشورهای جهان در حال صلح باشد و در صورت هرگونه تجاوز به خاک کشور، مقاومت کرده و اجازه نمیدهد که کشورش به صحنه جنگ و درگیری تبدیل شود.
در عرصه روابط سیاسی و دیپلماسی، انعقاد قراردادهای طرفینی میتواند راهگشای بسیاری از تنگناهای اقتصادی و سیاسی باشد، اما نگاهی به گذشته تاریخی ایران در دوره قاجار نشان میدهد که بسیاری از پیمانها و قراردادهای منعقد شده بیشتر منافع غربیها را تامین میکرده است
بمب اتمی که روی شهر هیروشیما منفجر شد دارای قدرتی برابر نیروی انفجاری 20 هزار تن ماده منفجره تی . ان . تی(T . N . T) بود و مستقیما 60000 مرد، زن و بچه را کشت، 100000 نفر را زخمی کرد و تمام شهر هیروشیما را با 250000 نفر جمعیت به آتش کشید و با خاک یکسان نمود.
صنیع حضرت یکی از اشرار طهران بود که مجلسیان را آزار و اذیت می کرد و گروهی از اراذل و اوباش را تحریک کرد تا به مجلس حمله کنند. وی یکی از مخالفان مشروطه خواه و هوادار سلطنت بود.
عبدالمجید میرزا عینالدوله، نوه فتحعلی شاه صدراعظم دروزه قاجار بود و در نهضت مشروطیت، علما و تجار تهران که از استبداد او به تنگ آمده بودند در مسجد جامع و حضرت عبدالعظیم و قم، متحصن شدند و عزل عین الدوله را خواستند.
کی از تحولات سیاسی ایران نهضت مشروطه است که بسیاری از تاریخنگاران آن را ناشی از ساختار سیاسی و اجتماعی آن دوره میدانند. نهضت مشروطه با تمام نقاط ضعف خود یک سلسله جنبشها و قیامهایی را به دنبال داشت: مردم را وارد صحنه سیاسی و آنان را به مبارزه با استبداد داخلی و استعمار خارجی ترغیب نمود و مقولاتی نظیر آزادی، قانون و مشارکت مردم در تعیین سرنوشت خویش ...
"تیبتس " خلبان هواپیمای بمب افکن "بی-52" در روز ششم اوت سال 1945 میلادی یک بمب اتمی را در شهر هیروشیما رها کرد و دهها هزار نفر را به خاک و خون کشید.فرماندهی این بمباران را سرگرد «سویینی» به عهده داشت.
علامه قزوینی میگوید: «اگر روز ۱۷ جمادی الاخری ستارخان بیرقهای سفید را پایین نمیآورد مشروطه تا مدت نامعلوم رخت از ایران بیرون میبرد زیرا آن روز در تمام نقاط ایران به جز از تبریز استبداد حکمروا بود.»